Menu Premium
Loading...

Developers Mafia 3 bespreken setting in nieuwe trailer

Mark Hoogland 27/05/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Stukje bij beetje beginnen we meer informatie te krijgen over het langverwachte Mafia 3, dat op 7 oktober zal verschijnen voor PC, Xbox One en PlayStation 4. In een nieuwe video bespreken enkele mensen achter de game New Bordeaux, plaats van handeling van de game.

New Bordeaux is een broeierige stad in het zuiden van de VS, gebaseerd op New Orleans, en wordt gekenmerkt door een multiculturele samenstelling en een levendig uitgaanscircuit met muziek op vrijwel elke straathoek. In de trailer legt executive producer Denby Grace onder meer uit dat New Bordeaux uit negen districten bestaat, elk met hun eigen criminele ecosysteem – dat jij als speler zult kunnen ontregelen. Design director Matthias Worch laat op zijn beurt weten dat de gehele stad vanaf het begin van Mafia III te verkennen zal zijn.

New Bordeaux belooft volgens de video een karakter op zich te zijn in Mafia III. Check snel de video om hier een indruk van te krijgen, en laat ons in de comments weten hoe psyched jij bent voor Mafia 3!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch