Menu Premium
Loading...

Deus Ex: The Fall PC Launch Trailer

Karim Shehata 18/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een paar weken geleden wisten we te melden dat Deus Ex: The Fall op 25 maart zou verschijnen op Steam. De RPG voor de mobiele platformen verscheen in juli 2013 voor iOS-apparaten, terwijl Android-gebruikers vanaf januari 2014 aan de slag kunnen met de game. PC-gamers zouden vanaf volgende week aan de slag kunnen gaan met Deus Ex: The Fall, maar nu kunnen de gamers die niet kunnen wachten op deze game een feestje vieren, want Deus Ex: The Fall verschijnt vandaag op Steam. Dit viert Square Enix door middel van de Deus Ex: The Fall PC Launch Trailer.

Dit heeft Square Enix zojuist aangekondigd. De release van de game is op de PC met een onduidelijke reden vervroegd, maar dat drukt de pret natuurlijk niet. Deus Ex: The Fall is vanaf vandaag te downloaden op Steam, met volledige support voor besturing met muis en toetsenbord. Gamers die dus liever op hun PC een Deus Ex-game spelen en daarvoor de tablet of de smartphone liever laten liggen, kunnen vandaag een feestje vieren.

Het blijft overigens niet alleen bij de PC-release voor Deus Ex: The Fall, want de Game of the Year-editie van de originele Deus Ex zit in z’n geheel verpakt bij deze game. Voor de gamers die de Deus Ex-ervaring uit 2000 nog eens willen herbeleven en het nieuwe Deus Ex: The Fall willen spelen, is de lancering van de originele iOS- en Android-game natuurlijk een feest. Square Enix viert dit feest met je mee door middel van de Deus Ex: The Fall PC Launch Trailer.

Deus Ex: The Fall PC Launch Trailer

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch