Menu Premium
Loading...

Square Enix tovert een Deus Ex: Mankind Divided TV Spot op je beeldbuis

Karim Shehata 04/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als je met je moeder en je zusje op de bank voor de zoveelste keer op een zaterdagavond naar gruwelijk saaie televisieprogramma’s aan het kijken bent, word je om de oren geslagen met bizar veel televisiereclames. Misschien worden deze reclameblokken nu ietsjes leuker, want Square Enix tovert een Deus Ex: Mankind Divided TV Spot op je beeldbuis!

In de cinematic reclame word je getrakteerd op fucking veel spektakel. De ontploffingen vliegen uit je beeldscherm, terwijl je tussendoor ook nog even wordt herinnerd aan de abilities van Adam Jensen, de hoofdrolspeler en playable character uit het Deus Ex-universum. Ook in Deus Ex: Mankind Divided ga je met hem aan de slag en zoals je in deze cinematic footage kunt zien, gaat het pleuris hard los in deze game.

Deus Ex: Mankind Divided verschijnt op 23 augustus, nadat de game eigenlijk al op 23 februari had moeten verschijnen, voor PC, PlayStation 4 en Xbox One. Eigenlijk was Deus Ex: Mankind Divided dus bedoeld als voorjaarsklapper, maar nu wordt het eindejaarsgeweld dus afgetrapt met Adam Jensen. De komkommertijd is dus bijna voorbij! Jeuujjjj!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch