Menu Premium

Deus Ex: Mankind Divided en Batman: The Telltale Series zijn de PlayStation Plus games voor januari

Jeroen Wiersma 29/12/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Misschien heb je wel kerstvakantie en ben je maar eens begonnen aan die enorme backlog aan vette games waar je dit jaar nog niet aan toegekomen bent. Met onder andere een gratis te downloaden Darksiders 2, Metal Gear Solid: The Phantom Pain, inFAMOUS: Second Son, Just Cause 3 en Until Dawn hebben we ons door Sony in ieder geval niet hoeven vervelen. Je mag echter wel opschieten met het wegwerken van die backlog, want Deus Ex: Mankind Divided en Batman: The Telltale Series zijn de volgende PlayStation Plus games en scharen zich vanaf 2 januari in datzelfde rijtje.

Deus Ex: Mankind Divided kwam uit in de zomer van 2016, is een vervolg op Deus Ex: Human Revolution en speelt zich twee jaar na de gebeurtenissen af die in die game plaatsvonden. Zoals je gewend bent van Deus Ex krijg je in deze futuristische first-person shooter de vrijheid om de missies op je eigen manier aan te pakken en middels het RPG-systeem de speelstijl van jouw voorkeur uit te bouwen.

De vijfde en laatste episode van Batman: The Telltale Series kwam uit in december 2016. Het verhaal staat los van alle andere verschenen Batman games en films van de afgelopen jaren en speelt zich een paar jaar nadat Bruce Wayne de rol van Batman op zich neemt af. De point-and-click gecombineerd met quick time events zorgen er voor dat de game precies zo speelt als je van een Telltale game zou verwachten.

Wat vind jij van deze PlayStation Plus games? En welke games zou je verder in 2018 graag als PlayStation Plus games zien verschijnen?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch