Menu Premium
Loading...

Deus Ex GO volgt het voorbeeld van Hitman GO en Lara Croft GO

Mark Hoogland 08/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Square Enix Montréal heeft blijkbaar de smaak te pakken gekregen met eerdere turn based spinoffs van haar grote titels. Deus Ex: Mankind Divided krijgt namelijk ook een companion game. Deus Ex GO volgt het voorbeeld van Hitman GO en Lara Croft GO.

Eind maart werd al bekend dat Square Enix meerdere GO-domeinnamen had geregistreerd, waar ook Deus Ex GO onder viel. Vandaag werd tijdens de Deus Ex-livestream bekend dat Deus Ex GO daadwerkelijk gaat verschijnen. De game, die deze zomer uitkomt voor mobiele apparaten, plaatst Adam Jensen in een gestileerde versie van het Deus Ex-universum, binnen welke je de moeilijkste puzzels uit de GO-serie voor je kiezen zult krijgen.

Enkele weken na de launch krijgt Deus Ex GO nog een extra feature in de vorm van een puzzel-maker. Hiermee kunnen spelers hun eigen levels creëren, die vervolgens uiteraard online met vrienden kunnen worden gedeeld. Al met al hoopt Square Enix Montréal de GO-serie met de Deus Ex-iteratie naar een nieuw niveau te brengen, zowel grafisch als qua gameplay.

Check de bovenstaande trailer voor een eerste glimp van Deus Ex GO. Heb jij de eerdere spinoffs van bijvoorbeeld Hitman en Tomb Raider gespeeld en ga je ook zeker Deus Ex GO checken? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch