Menu Premium

Detroit: Become Human, Heavy Rain en Beyond: Two Souls naar de PC

Hylke Haagsma 21/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

De trilogie van PlayStation exclusives zullen binnenkort geen PlayStation exlusives meer zijn. Detroit: Become Human, Heavy Rain en Beyond: Two Souls komen naar de PC. Als Epic Store exclusives zelfs!

Epic Store gaat lekker

Het markeerde een deel van een reeks aankondigingen over verdere Epic Store-aankopen op pc gemaakt tijdens de GDC van dit jaar, met aankomende releases The Outer Worlds from Obsidian and Ancestors: The Humankind Odyssey – beide onderdeel van de nieuwe Private Division van 2K – beide nu exclusief voor de store . Elders heeft Ubisoft zich ge├źngageerd om meer van zijn games naar de store te brengen, en games zoals Phoenix Point, The Sinking City, Control, Dauntless en Journey to the Savage Planet zijn nu allemaal exclusief voor Epic Store.

Story-driven games

Alle drie de games staan bekend voor hun sterke verhaal. Het verhaal is in alle drie de games dan ook het belangrijkste aspect. Heavy Rain kreeg in de tijd dat het uitkwam veel kritiek op het gebruik van “domme onnodige gameplay” zoals het heen en weer bewegen van je controller om je tanden te poetsen. Beyond: Two Souls pakte het flink anders aan en bevatte veel meer gameplay, maar wist veel mensen ook minder te pakken en voelde wat langdradig.

Detroit Become Human wist voor veel gamers the sweet spot te raken tussen gameplay en verhaal, al ligt het verhaal er traditioneel bij Quantic Dreams dikker op dan de gameplay. De game verkocht meer dan 2 milioen stuks. In Detroit Become Human volgde je drie speelbare characters in, in Heavy Rain volgde je ook drie verschillende characters, maar in Beyond: Two Souls werd hier een pauze van genomen. Je kon door de game heen je characters ook verliezen, iets waardoor je je nog veel bewuster werd van je keuzes.

Ga jij de verhaal gedreven games spelen? Of heb je ze al gespeeld op je PlayStation? Laat het ons weten in de comments!

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch