Menu Premium

Details van de Battlefield 3 End Game DLC duiken op

Gamekings Redactie 16/02/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

In de End Game DLC van Battlefield 3 zitten vier maps, een oude game mode en een nieuwe dropship die je in vijandelijk gebied af kan zetten. Daarnaast kun jij binnenkort in drie nieuwe voertuigen scheuren, waaronder een crossmotor, en is Capture The Flag terug zoals DICE het eigenlijk wil. Details van de Battlefield 3 End Game DLC duiken op en ze beloven een boel actie op je beeldscherm te brengen.

Één van de opgedoken details voor de Battlefield 3 End Game DLC is dat Air Superiority terug is in de Battlefield reeks. Nadat deze speelbaar was in Battlefield 1943 kun je nu met de snelheid van het geluid drie gebieden veroveren door alle vijandelijk piloten te forceren hun parachute te gebruiken.

Het nieuwe dropship kan je een enkeltje naar het vijandelijk gebied verzorgen waar je als een soort Rambo te keer kan gaan. De vlaggen in Capture The Flag zijn daarnaast verspreid volgens het patroon in de Armored Kill DLC, om zo veel mogelijk gebruik te maken van de maps.

De vier maps zijn zo gemaakt dat de crossmotor en de twee nieuwe AA voertuigen optimaal gebruikt kunnen worden. Wat er precies gemaakt is voor de AA voertuigen is onbekend, maar voor de motormuizen betekent dit simpelweg dat er een heleboel schansen zijn om á la James Bond door explosies en vuurballen te springen.

Details over de Battlefield 3 End Game DLC maps laten weten dat ze qua grootte vergelijkbaar zijn met Caspian Border en Operation Firestorm uit de game. Operation Riverside is een map die vooral bedoeld is voor de voetsoldaten en de crossmotor. Nebandan Flats is daarentegen een open map waar voertuigen heer en meester zijn. Kiasar Railroad is een map waar je zowel uit de voeten kan op je crossmotor als met grote voertuigen en voor Sabalan Pipeline geldt hetzelfde. Ware het niet dat er op laatsgenoemde map enkele smallere wegen zijn die de focus van destructie zullen zien.

Hier kun je alle details zoals de werktitels van de maps en de screenshots ervan zien. Verheug jij je op de komst van de nieuwe DLC of blijf je bij de standaard versie?

Details van de Battlefield 3 End Game DLC duiken op

Details van de Battlefield 3 End Game DLC duiken op

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch