Menu Premium
Loading...

Details bekendgemaakt van Survival-modus Deadlight: Director’s Cut

Franky Mangal 25/05/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een zombie-apocalypse overleven was al moeilijk en wordt nu in Deadlight : Director’s Cut zowaar nog intenser. Deep Silver heeft zojuist de details bekendgemaakt van de Survival Arena-modus in Deadlight: Director’s Cut en belooft dat je dit niet gaat overleven.

De Survial Arena Mode is exclusief voor de Director’s Cut en hierin zul je goed moeten omgaan met je wapens en munitie om de hordes zombies van je af te houden. Gelukkig heb je de beschikking over een aantal nieuwe wapens, zoals de Machine Gun, de Molotov Cocktail en de Sniper Rifle. Ook nieuw zijn de interactieve omgevingen die je in je voordeel kunt gebruiken om nieuwe gebieden te bereiken of om de weg voor zombies te barricaderen.

Als extra geven de PlayStation 4 en Xbox One-versies van Deadlight: Director’s Cut toegang tot de Nightmare Mode. Na het uitspelen van de game krijg je hiermee een alternatief einde te zien.

Deadlight: Director’s Cut is ontwikkeld door Tequila Works, het Nederlandse Abstraction Games en wordt uitgegeven door Deep Silver. De game verschijnt op 21 juni voor PC, PlayStation 4 en Xbox One. Wat is jouw indruk na het zien van de trailer? Deel het met ons in de comments!

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch