Menu Premium

Details Battlefield 3 Aftermath DLC bekend

Gamekings Redactie 27/07/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Shooterfanaten die nog dagelijks soldaatje spelen op de slagvelden van Battlefield 3, wisten ongetwijfeld al dat er een verse lading downloadable content voor deze shooter op komst is. Wat deze DLC precies inhoudt was echter onduidelijk. Gissen is intussen niet meer nodig, want DICE heeft de eerste sappige details vrijgegeven over de Aftermath uitbreiding, die in december moet verschijnen.

Het front schuift met deze aanvullende content op naar stedelijke gebieden. DICE laat namelijk weten dat de DLC vier nieuwe ‘urban’ maps herbergt. Tevens mag je in deze verse omgevingen door verwoest terrein heen ploeteren. De straten van Teheran, die door een aardbeving zijn getroffen, vormen immers het decor van dit strijdtoneel. Daarbovenop bevat de uitbreiding nieuwe game modes, achievements, ‘dog tags’ en ‘assignments’. Bovendien kun je ‘zwaar gemodificeerde’ troepentransporten verwachten en bestaat er ook de mogelijkheid om in civiele voertuigen rond te scheuren.

Het ziet ernaar uit dat er genoeg nieuws op komst is om BF3-spelers een tijdje zoet te houden. Ze zullen er helaas wel eventjes op moeten wachten, want december is natuurlijk nog niet zo heel dichtbij.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch