Menu Premium

Destiny update maakt de game moeilijker

Karen Koch 08/12/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vond je Destiny ook altijd net wat te makkelijk? Gingen dagelijkse activiteiten toch iets te snel en soepel? Boden de Fallen, Hive, Vex en Cabal je tot nu toe slechts minimale weerstand? Goed nieuws, want morgen komt eindelijk de The Dark Below expansion uit, waarmee allemaal extra content wordt toegevoegd. Ook doet het nog iets extra’s voor de gewone game, want de Destiny update die uit is gekomen om The Dark Below mogelijk te maken, maakt de game moeilijker.

Het zal hierbij gaan om de timed events zoals de daily heroic story missions, weekly heroic strikes en de weekly nightfall strikes. Tijd om betere gear aan te schaffen, of te vinden, en die te levellen. Gelukkig wordt het de gamer niet alleen moeilijker gemaakt. Om mensen alvast een handje te helpen bij het omgaan met deze toename in moeilijkheidsgraad, worden ook de winkels in de Tower geüpdatet. Deze zullen, nadat de The Dark Below expansion uit is, betere gear gaan verkopen.

Morgen is het al zo ver. Dan komt deze eerste expansion van Destiny écht naar je console. Vanaf dat moment kan je genieten van de nieuwe items, de nieuwe raid én de nieuwe strike. Dat kan, natuurlijk, op je PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 of Xbox One.

Bron: Bungie

Destiny update maakt de game moeilijker

Destiny update maakt de game moeilijker

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch