Menu Premium

Destiny update 2.0 nu te downloaden op PSN en Xbox Live

Karim Shehata 08/09/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Destiny gaat flink op de schop. Bungie beschrijft deze update zelf als het begin van ‘Destiny Year Two’, wat onderstreept wordt door de lijst aan veranderingen die update 2.0 en uitbreidingspakket The Taken King met zich meenemen. Op Destiny: The Taken King moeten we nog een weekje wachten, maar update 2.0 is wel vanaf nu te downloaden op PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.

Zoals gezegd gaat deze update een hele boel veranderen aan Destiny. Belangrijke punten zijn dat iedereen – dus ook gamers die The Dark Below en House of Wolves niet in bezit hebben – nu kan levelen tot level 34. Daarnaast zal de level cap volgende week stijgen tot level 40. Ook zul je afscheid moeten nemen van Peter Dinklage als Ghost, want vanaf deze update zul je de stem van Nolan North – bekend van onder meer de stem van Nathan Drake in Uncharted – horen wanneer de Ghost je toespreekt.

De hele lijst aan veranderingen is ongelooflijk groot te noemen. Als je alles wil weten over deze patch, kun je alle patch notes nalezen via de bronvermelding. Ga jij deze update en The Taken King checken? Laat het ons en de community weten in de comments!

Bron: Bungie.net

Destiny update 2.0 nu te downloaden op PSN en Xbox Live

Destiny update 2.0 nu te downloaden op PSN en Xbox Live

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch