Menu Premium

Destiny update 2.0.2 nu beschikbaar

Karim Shehata 18/11/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Destiny: The Taken King verscheen in september en heeft een flinke frisse wind laten waaien door de wereld van Destiny. Nadat er al één hele grote patch is verschenen sinds The Taken King, is het nu tijd voor de tweede grote patch. Patch 2.0.2 is nu beschikbaar voor Destiny.

Er worden met name aanpassingen gedaan aan de The Crucible-modus van de game. Vanuit de community was er kritiek op de manier waarop je bepaalde Crucible quests en bounties tot een goed einde moest brengen. Patch 2.0.2 zorgt er dus voor dat het minder vervelend wordt om deze quests en bounties te voltooien.

Ook is er wat gedaan aan de weapon parts-schaarste. Sinds patch 2.0.1. bleek het heel lastig te zijn om aan weapon parts te komen, maar nu komt daar dus verandering in. Bij Banshee-44, beter bekend als de Gunsmith, kun je voortaan dit item kopen. Om de balans te bewaren in de game, krijg je wel minder reputatie voor je factie als je weapon parts inlevert.

Vind jij de bovenstaande aanpassingen goede aanpassingen voor Destiny? De volledige lijst aan patch notes kun je bereiken middels de bronvermelding!

Bron: Bungie

Destiny update 2.0.2 nu beschikbaar

Destiny update 2.0.2 nu beschikbaar

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch