Menu Premium

Destiny update 1.1.2 is nu live

Karen Koch 14/04/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Destiny is en blijft een populaire shooter, dat is wel te merken aan de talloze uren die gamers er tot nu toe in hebben gestoken. Dankzij deze talloze uren worden er bij ontwikkelaar Bungie ook steeds meer bugs, glitches en momenten van niet gebalanceerde gameplay bekend. Stukje bij beetje wordt Destiny met behulp van updates omgetoverd tot een goed opgepoetste game en vandaag komt Bungie daar nog een stapje dichterbij. De Destiny update 1.1.2 is nu live en deze fixt weer een hoop kleine foutjes.

Veel van de fixes die update 1.1.2 met zich meebrengt gaan over PvP, strikes en raids, maar er is ook een update voor de verzamelaars onder ons: meer Vault Space! Je kan nu maar liefst 24 stukken armor, 36 wapens en 24 overige items opslaan. Nu hoef je in ieder geval niet meer zo snel afscheid te nemen van je zuur verdiende equipment. Daarnaast is er ook ondersteuning voor kleurenblinde mensen toegevoegd, zijn er nieuwe audio controls in de settings én is er een item lock zodat je nooit meer je mooiste armor of je beste wapen per ongeluk uit elkaar sloopt. Daarnaast zijn er voor de gameplay ook nog een hele hoop bugs gefixt, zoals het verlies van ammo wanneer je van wapens wisselde als je dood was. Nu kan je met een gerust hart tussen je wapens scrollen terwijl je wacht op een respawn.

Dit zijn natuurlijk niet alle updates, daarvoor kan je hier de update van Bungie lezen. De update is op de Xbox One zo’n 4.3GB groot, maar PlayStation 4-eigenaren kijken tegen een update van een kleine 6GB aan. Destiny is naast de Xbox One en PlayStation 4 ook te spelen op de PlayStation 3 en Xbox 360.

Bron: Bungie

Destiny update 1.1.2 is nu live

Destiny update 1.1.2 is nu live

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch