Menu Premium
Loading...

Destiny: The Taken King – We Are Guardians Trailer

Gamekings Redactie 06/08/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Developer Bungie maakt je vandaag lekker met de Destiny: The Taken King – We Are Guardians trailer. Destiny: The Taken King bevat onder andere een nieuwe campagne, missies, wapens, quests, raids, cooperative strikes en de level cap gaat omhoog.

Tevens krijgen de classes nieuwe vaardigheden. Zo zal de Warlock de beschikking krijgen over een elektrische storm. De Hunter krijgt een nieuw soort wapen dat bestaat uit gravitational void energy. Tot slot krijgt de Titan de mogelijkheid om een brandende hamer op te roepen voor zowel melee als ranged aanvallen. Zal dit, met je ervaring, wapenarsenaal en vrienden genoeg zijn om Oryx, The Taken King te verslaan?

Verder nog een leuk nieuwtje als de stem van Game of Thrones acteur Peter Dinklage je begon te vervelen, hij wordt vervangen door stemacteur Nolan North. Nolan North zal niet alleen de uitbreiding The Taken King inspreken, maar zal ook teksten van Peter Dinklage opnieuw inspreken. Nolan North is op dit moment bekend als de stem van Nathan Drake in de Uncharted-franchise

Destiny: The Taken King mag je verwachten op 15 september 2015 en komt uit op PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. Kan je niet wachten na het zien van de mooie beelden? Ben je blij met de nieuwe stemacteur Nolan North? Laat het ons weten in de comments!

Destiny: The Taken King - We Are Guardians Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch