Menu Premium
Loading...

Destiny: The Taken King – Live Action Trailer

Mark Hoogland 10/09/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

We kunnen de aankomende uitbreiding van Destiny inmiddels beter The Trailer King noemen; vandaag verscheen er opnieuw een filmpje van het 15 september te verschijnen The Taken King. Niet dat je ons hoort klagen; de nieuwe trailer, live action dit keer, is wederom een aangenaam lekkermakertje.

Er is de laatste jaren nog wel eens kritiek over de zogeheten ‘live action’ trailers met echte acteurs en los van de game gegenereerde decors. Zo zouden ze geen – of een verkeerde – indruk van de game geven en verder eigenlijk niets toevoegen. Echter, als je een blik CGI opentrekt, regisseur Joseph Kosinsky (TRON: Legacy) erbij haalt en – opnieuw – een track van het legendarische Led Zeppelin onder je beelden zet, tja, dan is het kijken van die anderhalve minuut toch best de moeite waard. Bovendien is deze trailer, waarin een Fireteam van Guardians merkt dat de plots kinderloze Oryx  (a.k.a. The Taken King) een beetje pissig is, niet gespeend van de nodige droge humor.

Gooi je volume dus maar snel omhoog en check de trailer! Daarna mag je ons in de comments laten weten of dit soort trailers je kunnen bekoren, of dat je liever hebt dat developers het bij gameplay-footage houden.

Destiny: The Taken King verschijnt 15 september voor de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. Nog een paar dagen geduld dus!

Nieuws_20150910_DestinyTakenKingLiveActionTrailer

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch