Menu Premium

Destiny: The Taken King krijgt soundtrack release

Erwin Prins 11/09/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bungie heeft bekendgemaakt dat de tweede soundtrack van Destiny op 15 september verkrijgbaar is. Dit is tegelijkertijd met de release van The Taken King, de eerstvolgende uitbreiding voor de game.

Volgens de officiële website van de ontwikkelaar bevat het album nieuwe soundtracks, en ook muziek uit eerdere DLC’s. Een speciale versie, met hogere geluidskwaliteit, zal beschikbaar zijn via Amazon, iTunes en in de online-store van Bungie zelf.

Op de cover prijken de namen van componisten als Michael Salvatori, C. Paul Johnson en Skye Lewin. In tegenstelling tot de eerste soundtrack van Destiny ontbreekt de naam van Martin O’Donnell, voormalig audio-director van de studio en componist van de Halo-franchise. Zoals bekend werd hij ontslagen na diverse aanvaringen met Activision, welke ontstonden nadat de uitgever besloot de muziek van O’Donnell te vervangen voor hun eigen soundtrack in de eerste Destiny trailer, ten tijde van de E3 in 2013.

Inmiddels ligt de release van Destiny al een jaar achter ons. Deze week heeft Bungie de game officieel geüpdatet naar versie 2.0. Op 15 september volgt op Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 en PlayStation 4 de eerste echt grote uitbreiding in de vorm van The Taken King, waarbij een nieuwe verhaallijn de grote blikvanger is.

Bron: Polygon

Destiny: The Taken King krijgt soundtrack release

Destiny: The Taken King krijgt soundtrack release

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch