Menu Premium
Loading...

Destiny: The Taken King Cinematic Trailer

Karen Koch 07/09/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bijna, bijna, bijna! Het is bijna 15 september, en dat betekent dat The Taken King bijna verschijnt! Over de hele wereld liggen gamers al nachten rusteloos in hun bed, maar om het leed ietwat te verzachten, kan je nu de Destiny: The Taken King Cinematic Trailer bekijken.

Alle trailers tot nu toe hebben er voornamelijk om gedraaid om je alvast enthousiast te maken voor de nieuwe content en updates die The Taken King met zich mee zal nemen. Een hele hoop informatie over de nieuwe mechanics en inhoud heb je natuurlijk al in de livestreams van Bungie kunnen zien, daarom krijgen we vandaag niet een content-gerelateerde trailer, maar een cinematische film die dieper induikt op het verhaal. De Guardians hebben Crota verslagen, maar daarmee wel zijn vader, Oryx, behoorlijk tegen het been geschopt. Foutje, kan gebeuren, maar Oryx is niet zo vergevingsgezind als je misschien zou willen, zoals blijkt uit de trailer.

Destiny: The Taken King verschijnt 15 september voor de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. Kijk jij er al naar uit om ook Oryx terug te schoppen naar waar hij vandaan is gekomen, of moet je nog even wat light levels opsparen?

nieuws20150907_DestinyCinematicTrailerOryx

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch