Menu Premium

Destiny: The Taken King breekt download records

René Janssen 17/09/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als we Activision mogen geloven dan is er nog nooit eerder een game zo vaak gedownload op zijn releasedatum als Destiny: The Taken King. Om dit te vieren gooide Activision er vandaag een bericht uit met niet alleen de aankondiging van dit record, maar ook nog een aantal andere achievements die The Taken King lekker op z’n naam kan schrijven.

The Taken King, de derde expansion van Destiny, verscheen op 15 september en richt zich qua verhaal vooral op Oryx, de vader van Crota. Met behulp van zijn nieuwe leger, de Taken, is hij erop uit de dood van zijn zoon te wreken.

Op 15 september is deze nieuwe content volgens Activision dus massaal gedownload, hoewel ze geen verkoopaantallen vermelden. Wel werd er in het persbericht gezegd dat de wereld van Destiny lekker bevolkt is. Er zijn ondertussen ruim twintig miljoen karakters aangemaakt door de spelers. Dit betekent echter niet dat er ook twintig miljoen spelers zijn, want sommigen hebben uiteraard meer dan één karakter gecreëerd.

Ook het aantal spelers dat gelijk online ging was massaal. Dat de servers van The Taken King niet gelijk totaal gesloopt raakten, mag een wonder worden genoemd. Een behoorlijk succesvolle release dus. Al met al kan Destiny: The Taken King een nog groter commercieel succes dan de originele Destiny genoemd worden, welke een jaar geleden verscheen.

Bron: Eurogamer

Destiny: The Taken King breekt download records

Destiny: The Taken King breekt download records

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch