Menu Premium

Destiny-spelers krijgen betere perks dan Collector’s Edition-kopers

Karim Shehata 23/06/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er is licht aan het einde van de tunnel rondom de Destiny: The Taken King-rel. De Collector’s Edition van de uitbreiding, welke de originele game en de twee eerder verschenen uitbreidingen bevat, krijgt namelijk bonussen die je op geen enkele andere manier kunt krijgen. Een aantal Destiny-veteranen werden daar boos om, want zij vinden dat zij bij uitstek recht hebben op die perks zonder de game voor de tweede keer te hoeven aanschaffen. Bungie zegt nu echter dat huidige Destiny-spelers betere perks kunnen verwachten dan de Collector’s Edition-kopers.

Duidelijk is echter nog niet wat die betere bonussen in gaan houden. De community manager van Bungie, die op het internet door het leven gaat als DeeJ, zegt dat dit bekend wordt gemaakt in de Bungie Weekly Update van deze week: “Spelers van het eerste uur krijgen niet dezelfde perks als de kopers van de Collector’s Edition. Ze krijgen iets beters”, aldus David ‘DeeJ’ Dague. De Weekly Update van Bungie verschijnt altijd op donderdag.

Ben jij een Destiny-speler van het eerste uur? Of wilde je instappen bij The Taken King? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Eurogamer

Destiny-spelers krijgen betere perks dan Collector's Edition-kopers

Destiny-spelers krijgen betere perks dan Collector’s Edition-kopers

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch