Menu Premium

Destiny patch brengt volgende week melee fix

Suzanne de Jong 29/04/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Volgende week zal er een patch uitgebracht worden voor Destiny, welke diverse problemen en bugs moet verhelpen. In het bijzonder moet er middels deze patch een eind komen aan de melee problemen die al sinds de release van de game in 2014 spelen.

Wat er namelijk gebeurde was het volgende: zodra je een tegenstander een mep verkocht, zag je wel dat je hem gewoon raakte, maar er was geen enkel teken van damage. Het gebeurt zeer zelden, maar toch is het knap lastig als die ene klap net het verschil kan maken. Zelf zegt Jon Cable, sandbox engineer bij Bungie, dat dit vaak veroorzaakt wordt door een netwerkprobleem.

Cable verklaart verder in zijn uitleg dat het eigenlijk alleen voorkwam als de communicatie tussen de positie van jouw character en de andere in-game elementen niet goed verliep. Als daarnaast de character waarop je het op dat moment gemunt hebt hetzelfde probleem ondervind, was de kans groot dat deze bug zich voordeed. Jon zegt gewerkt te hebben aan de netwerkposities van spelers tijdens een melee aanval en dus zou het na deze patch een stuk beter moeten gaan werken. Hij sluit echter niet uit dat alles verholpen is na deze patch.

Daarnaast was er ook nog een probleem met de melee-aanvallen waarbij het voorkwam dat de stoot langs je vijand schoot. Dit was een sandbox-probleem volgens Jon Cable, maar ook hier is aan gewerkt.

David en Steven bespraken eerder deze week al de April Update van Destiny en deze patch moet de game dus nog iets vloeiender laten lopen. De patch voor Destiny verschijnt volgende week.

Bron: Eurogamer

Destiny patch brengt volgende week melee fix

Destiny patch brengt volgende week melee fix

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch