Menu Premium
Loading...

Destiny Official Beta Trailer

Gamekings Redactie 07/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Yes yes yes! Nog tien dagen en dan gaat de Beta van Bungie’s aankomende drievoudige-A titel live. Om alvast helemaal in de juiste sfeer te komen, hebben we de Destiny Official Beta Trailer voor je. Twee en een halve minuut bomvol oogstrelende, maar vooral enthousiasmerende beelden.

De beta gaat 17 juli op de PlayStation 4 en PlayStation 3 van start en is vanaf 23 juli te spelen op de Xbox One en de Xbox 360. Iedereen die Destiny aanschaft via een pre-order krijgt toegang tot de beta en kan aan de slag in het universum tot en met 27 juli. De PlayStation-gamers krijgen dus flink wat extra tijd om de game alvast te checken, maar ook de Xbox- fans kunnen binnen tien dagen wel een goed beeld kunnen krijgen van de uiteindelijke game. Sony-aanhangers, let op! Maandag 21 juli en dinsdag 22 juli is er gepland onderhoud, waardoor de beta tijdens deze dagen niet speelbaar is. Waarschijnlijk door de kortere duur van de Xbox One en Xbox 360 beta vindt er op deze platformen geen onderhoud plaats.

Destiny is een online multiplayer action role-playing first-person shooter van ontwikkelgigant Bungie. Heel veel langer worden genre beschrijvingen niet, maar ook niet accurater. Bungie combineert met Destiny verschillende populaire genres en heeft hier één gigantische game van weten te maken. Tijdens de E3 liep er al een Alpha, die voor een select groepje journalisten en fanatieke gamers te spelen was, maar over ruim een week is de game ook eindelijk publiekelijk beschikbaar. Net zoals in de uiteindelijke game kun je tijdens de beta samen met anderen de verschillende missies doorlopen, co-op events klaarspelen en natuurlijk ook al uren steken in het optimaal personaliseren van jouw personage. Uiteindelijk blijft het wel een beta en wordt al je progressie maar voor een korte duur opgeslagen. Desalniettemin krijg je alvast een kijkje in de wondere wereld van de post-apocalyptische wereld.

Destiny verschijnt op 9 september in volledige vorm voor de PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation 4 en de Xbox One.

Destiny Official Beta Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch