Menu Premium

Destiny krijgt eind dit jaar grote content update

Karim Shehata 06/02/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Activision Blizzard kwam gisteravond met wat cijfers naar buiten en deze zijn niet misselijk te noemen. Zo heeft het moederbedrijf van Activison en Blizzard alleen al 450 miljoen dollar verdiend aan Hearthstone: Heroes of Warcraft en World of Warcraft: Warlords of Draenor is binnen 24 uur na de release 3,3 miljoen keer verkocht. Daarnaast heeft de laatstgenoemde MMO meer dan tien miljoen abonnees, terwijl Destiny meer dan zestien miljoen geregistreerde accounts heeft. Het is dan ook niet zo gek te noemen dat er eind dit jaar een grote content update zal verschijnen voor Destiny.

Eerder dit jaar kwamen er al geruchten naar buiten over een grootse content update die eind dit jaar zou moeten verschijnen voor Destiny. Deze zou nieuwe maps, locaties, missies, strikes, raids en subclasses moeten bevatten en een stuk groter van omvang moeten zijn dan bijvoorbeeld House of Wolves, het uitbreidingspakket dat tussen april en juni moet gaan verschijnen voor Destiny. De geruchten waren destijds erg specifiek, want het uitbreidingspakket zou Comet: Plague of Darkness gaan heten en zou mogelijk ook op disc verschijnen. Deze geruchten zijn voorlopig nog altijd geruchten, maar worden nu wel gevoed door het feit dat Activision Blizzard nu zelf heeft gezegd dat er een grote content update aan zit te komen.

Voorlopig moeten we het echter doen met Destiny en uitbreidingspakket The Dark Below, terwijl we wachten op de House of Wolves DLC. Volgens geruchten zou deze DLC in mei verschijnen en tijdens de bekendmaking van de financiële cijfers over het laatste kwartaal van Activision Blizzard kondigde het bedrijf aan dat de DLC tussen april en juni moet verschijnen.

Zit jij te wachten op een immense content update voor Bungie’s Destiny? Of red je het voorlopig wel met de content die nu beschikbaar is voor de game?

Bron: VG24/7

Destiny krijgt eind dit jaar grote content update

Destiny krijgt eind dit jaar grote content update

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch