Menu Premium
Loading...

Destiny House of Wolves DLC verschijnt op 19 mei

Karim Shehata 13/04/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Destiny is sinds september 2014 verkrijgbaar en mag een immens succes genoemd worden. Waar de pers hier en daar erg kritisch was op de game, hebben miljoenen mensen de game opgepakt en nog altijd wordt de game dagelijks hardcore gespeeld door velen. Het eerste DLC-pakket voor de game verscheen in december en nu wordt het voor een tweede keer tijd om de wereld van Destiny uit te breiden met House of Wolves, welke op 19 mei zal verschijnen.

Dit heeft uitgever Activision zojuist bevestigd. Duidelijk is verder nog niet wat het DLC-pakket precies zal gaan bevatten, maar wel weten we dat House of Wolves geen raid zal bevatten. In plaats daarvan komt Bungie voor dit DLC-pakket met The Prison of Elders, een end game-modus die de nadruk legt op co-op, variatie, herspeelbaarheid en skill. Dit is overigens geen definitieve vervanger voor de raids, want later dit jaar zal Bungie alsnog een raid uitbrengen voor Destiny.

Volgende week zal er meer info volgen wat betreft Destiny’s House of Wolves DLC. Bungie zal dan namelijk bekendmaken hoe je jouw gear kunt upgraden en tevens uitleggen wat The Prison of Elders en een andere nieuwe toevoeging, genaamd Trials of Osiris, precies gaan inhouden. Door een lek lijkt Trials of Osiris een multiplayer-evenement te zijn, waarbij je door één Strange Coin te betalen toegang krijgt. Als beloning zou de speler dan end game gear krijgen. Dit kan echter nog met een korreltje zout worden genomen.

Tot slot zul je morgen een update kunnen downloaden voor Destiny, welke ervoor zorgt dat je meer gear in de Vault kwijt kunt. Daarnaast zal er het nodige getweaked worden en wordt er korte metten gemaakt met de Heavy Ammo bug.

Boven dit bericht kun je de trailer checken voor House of Wolves. In de trailer horen we de Queen spreken en komen we erachter dat House of Wolves zich voornamelijk zal gaan richten op de Reef, zoals gezegd een deel van Destiny’s wereld waar we nu nog niet bij kunnen komen.

Smacht jij naar nieuwe content voor Destiny? Laat het ons weten in de reacties!

Bron: Eurogamer – Polygon

Destiny House of Wolves DLC verschijnt op 19 mei

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch