Menu Premium

Destiny heeft 25 miljoen geregistreerde gebruikers

Gamekings Redactie 03/11/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nog voordat Destiny uitkwam, wist iedereen dat het een groots project zou gaan worden. Berichten over een totaal kostenplaatje van 500 miljoen dollar, een grote gedeelde wereld en een flinke dosis sci-fi shooter-actie in de game zorgde voor de nodige hype. Nu, in jaar twee van de game, zijn er inmiddels veel mensen die de game spelen of hebben gespeeld: welgeteld 25 miljoen.

Met twee kleinere expansions en Destiny: The Taken King bezorgt Bungie de alsmaar groeiende Destiny community de nodige content. Vooral The Taken King heeft voor de nodige impulsen gezorgd, aangezien het aantal geregistreerde gebruikers van Destiny in de laatste drie maanden is gestegen van 20 miljoen naar 25 miljoen.

Destiny wordt niet alleen veel gespeeld, maar zeker ook vaak bekeken. De avonturen van Guardians, vooral de vele manieren waarop mensen alleen of samen Raids voltooien, trekken veel bekijks op Twitch. Zelfs zo veel bekijks, dat Activision heeft laten weten dat Destiny momenteel de meest bekeken consolegame op Twitch is.

Speel jij nog steeds met veel plezier Destiny? Heb je de game pas sinds kort of heb je de game al een tijdje niet meer aangeraakt? Laat het weten in de comments!

Bron: Activision Blizzard

Destiny heeft 25 miljoen geregistreerde gebruikers

Destiny heeft 25 miljoen geregistreerde gebruikers

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch