Menu Premium

Destiny character is overdraagbaar naar sequel

Karim Shehata 08/12/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Destiny is morgen precies drie maanden officieel beschikbaar, maar Bungie is nog lang niet klaar met deze game. De laatste tijd zijn er al talloze updates uitgekomen voor de shared-world shooter en morgen verschijnt het eerste echte uitbreidingspakket voor de game in de vorm van The Dark Below. Toch durft de community manager van Bungie nog iets verder te kijken en weet hij zelfs te bevestigen dat je Destiny character overdraagbaar is naar de sequel.

Dit heeft David Dague, misschien beter bekend als Deej op het wereldwijde web, bekendgemaakt in een interview met IGN tijdens het PlayStation Experience evenement in Las Vegas. “Het idee is dat de Guardian(s) die je hebt gemaakt iets is wat je mee kunt nemen op je nieuwe avonturen. Als je kijkt hoe gamers andere games voor een lange tijd spelen of hebben gespeeld, zie je dat ze een band opbouwen met hun character”, aldus Deej. De community manager mag hierin dan alsnog wat vaag zijn geweest, Bungie heeft snel nadat het interview met hem online werd gezet bevestigd dat je progressie mee te nemen is naar de sequel.

Voorlopig is een sequel echter nog lang niet aan de orde, want morgen verschijnt Destiny Expansion 1: The Dark Below voor de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. Ook staat er nog een tweede uitbreidingspakket gepland in de vorm van House of Wolves en komen er waarschijnlijk nog talloze updates aan voor de game om Destiny goed fris te houden.

Bron: IGN

Destiny character is overdraagbaar naar sequel

Destiny character is overdraagbaar naar sequel

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch