Menu Premium

Destiny 2: Season of the Chosen start op 9 februari

Jan Johan Beldrok 04/02/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Goed nieuws voor de Destiny-fans. Destiny 2: Season of the Chosen gaat van start op 9 februari. Nieuw inter- galactisch knalvoer staat voor u klaar. Seizoen 13 lijkt op het eerste gezicht lekker vol te zitten met content. Het brengt een nieuwe activiteit genaamd Battlegrounds, nieuwe gear, nieuwe Strikes en de terugkeer van het Guardian Games-event.

Wie wil er niet tegen de Cabal knokken

In het dertiende seizoen van Destiny 2 kunnen spelers genieten van nieuwe Strikes, nieuwe gear verdienen, een nieuwe seizoensgebonden activiteit genaamd ‘Battleground’ spelen en tegen de Cabal vechten met de Hammer of Proving. Keizerin Caiatl, de leider van de Cabal en dochter van Calus, is op zoek naar een bondgenootschap nu de Piramides en Xivu Arath het systeem destabiliseren. Ze eist echter meer dan Zavala kan bieden en dus storten de onderhandelingen in. Nu is het aan de Guardians om haar groeiende krijgsraad te verslaan. Abracadabra voor een ieder die geen Destiny speelt, maar een mooi vooruitzicht voor de fans van de game.

Destiny 2: Season of the Chosen brengt Battlegrounds-mode

In het nieuwe seizoen kunnen spelers Battlegrounds spelen. Dit is een nieuwe matchmade activiteit voor drie spelers. In Battlegrounds moeten spelers rituele gevechten aangaan tegen Caiatl’s gekozen krijgers. Ook leuk, aan het begin van Seizoen 13 keren de ‘Devil’s Lair’ en ‘Fallen S.A.B.E.R.’ Strikes terug uit de originele Destiny. Later in het seizoen krijgen spelers ook toegang tot de nieuwe ‘Proving Grounds’ Strike. In deze Strike nemen de kampioenen van de mensheid het op tegen de beste krijgers van de Cabal om zo het lot van de Last City te bepalen. Ook zit er genoeg nieuwe gear in Seizoen 13! de bezitters van een Season Pass krijgen direct toegang tot de nieuwe Season Praefectus Armor Set en de Exotic boog Ticuu’s Divination. Deze nieuwe boog laadt meerdere Solar-pijlen op die meerdere doelwitten tegelijk kunnen volgen. Daarnaast zijn er meer dan 25 Exotic, Legendary en rituele wapens beschikbaar om te verzamelen.

Het nieuwe seizoen gaat van start op 9 februari en loopt tot 11 mei.

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch