Menu Premium

“Destiny 2 gaat naar een Free-to-Play model toe in de toekomst”

TheSillyP 06/06/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het lijkt erop dat Bungie nu ze onafhankelijk van Activision zijn de free-to-play tour op gaan. Volgens een inmiddels  verwijderd bericht van Endgaget.com word de base game en alle expansions van het eerste jaar free-to-play. ook gaat Destiny 2 een nieuwe naam krijgen: Destiny 2: New Light.

Cross save

Nieuws wat natuurlijk al eerder naar buiten kwam is dat Destiny 2 gebruik gaat maken van cross saving. Dit betekend dus dat je je progress mee kan nemen naar verschillende systemen. Dit lek was niet heel positief voor Playstation fans, want hier in stond dat het alleen tussen Xbox en PC zou zijn.

Destiny 2 op Steam

Het inmiddels verwijderde artikel van Endgadget weet ook te melden dat de game ook naar Steam gaat komen. Hierdoor is het geen exclusive meer voor Battle.net op het pc platform.

Het blijft een lek

Tuurlijk, het blijft een lek en of het echt gaat kloppen moeten we nog maar zien. Het lijkt alleen wel erg geloofwaardig. Endgadget heeft namelijk wel vaker grote lekken, die ook erg vaak kloppen. Ook het feit dat het al zo snel weer verwijderd was geeft aan dat het zo maar is de waarheid zou kunnen zijn. De reden dat dit is gebeurt kan zijn dat Bungie hun alvast de info had gegeven, en dus het nieuwsartikel al hadden getikt, maar het perongeluk al te vroeg hadden gepubliceerd.

Livestream Destiny 2

We hoeven niet lang te wachten om te weten of deze lek klopt of niet. Later vandaag geeft Bungie een livestream waar ze in gaan op de toekomst van Destiny. De Livestream is om 7 uur te kijken op het Twitch kanaal van Bungie. Zo lijkt de E3 eigenlijk vandaag al een beetje te beginnen, omdat een uurtje ervoor natuurlijk de stream is van Google Stadia. Natuurlijk is het E3 geweld allemaal te volgen bij ons op Gamekings.tv 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch