Menu Premium
Loading...

Destiny 2: Curse of Osiris vanaf nu beschikbaar, check hier de trailer

Sebastiaan Brassinga 05/12/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Destiny 2 zag in september het levenslicht en wist in die maand de gehele redactie bezig te houden. Sindsdien zijn steeds meer mensen afgehaakt. Met Curse of Osiris hoopt Bungie deze negatieve spriaal te doorbreken. De game is vanaf heden beschikbaar op pc, PlayStation 4 en XBOX One. Check hierboven de launch trailer!

Destiny 2: Curse of Osiris is hier

Zoals gezegd is de player base van Destiny 2 na de lancering behoorlijk gedaald. Fans waren niet te spreken over de hoeveelheid end game content. Op internet ontstond een hoop commotie rondom het gebrek aan content. Met deze Curse of Osiris moeten oude spelers weer terugkeren. Dit is de eerste echt grote uitbreiding van de game.

De meest opvallende vernieuwing in Curse of Osiris zijn de Raid Lairs. Deze zijn niet zo lang als de roemruchte traditionele raids. De Raid Lairs zijn met zes man te spelen. De eerste Raid Lair heet Leviathan Eater of Worlds en brengt spelers naar Calus zijn gigantische schip. Bungie geeft aan dat de Raid Lairs niet makkelijker zullen zijn dan de bestaande raids. Sterker nog, de nieuwe raids moeten meer uitdaging bieden.

Naast de Raid Lairs kunnen spelers nieuwe verhaalmissies, gear en een nieuwe planeet verwachten. Gaan jullie aan de slag met Curse of Osiris? Laat je horen in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch