Menu Premium

Deriviere deelt vijfde soundtrack preview van A Plague Tale:Innocence

Hylke Haagsma 08/04/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

A Plague Tale: Innocence is een game die we vanaf 14 mei kunnen gaan spelen. En rond de game blijft het de laatste tijd best een beetje stil. Wie echter wel redelijk vaak met wat nieuws naar buiten komt is Olivier Deriviere.

Nieuwe soundtrack preview voor A Plague Tale: Innocence

Hij maakte eerder al muziek voor games als Vampyr, Remember Me en Get Even. Zijn laatste project is de game van het Franse Asobo Studio. Wekelijks komt hij met een kleine preview van de soundtrack van de game. En die klinkt lekker middeleeuws zoals dat bij de game past.

Benieuwd naar eerder uitgebrachte soundtracks?

Mocht je benieuwd zijn naar de eerder uitgebrachte previews van de soundtrack dan kan je die hieronder checken:

De pest speelt een belangrijke rol in A Plague Tale

De game speelt zich af in een tijd dat de pest doodsoorzaak nummer 1 was in Europa. Het oude Frankrijk is de setting van de game en is bezaaid met duizenden ratten. Het bouwt rustig op, maar op een gegeven moment zullen er duizenden ratten tegelijk te zien zijn in de game. Daarnaast is ook de inquisitie een dreiging die achter je aan zitten. Om een mysterieuze reden… De game doet denken aan The Last of Us, maar dan in de middeleeuwen. Het is een zeer verhalende game en bevat verschillende stealth-mechanieken. Amicia en haar broertje zijn slechts kinderen en kunnen zich dus niet met veel kracht weren, ze zullen slim moeten zijn. De game is niet opgemerkt door veel gamers maar komt volgende maand al uit. Op 14 mei om precies te zijn.

Uit een eerdere poll gehouden op Gamekings is gebleken dat de game absoluut geliefd is bij een deel van onze community. 41.67% van de mensen die de poll hebben ingevuld gaan de game zeker weten checken. 52.08% wacht even de reviews af en slechts 6.25% laat de game sowieso even aan zich voorbij gaan. En jij? Ga jij de game checken? En wat vind je van de nieuwste soundtrack preview?

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch