Menu Premium
Loading...

Deep Silver geeft The King of Fighters XIV uit in Europa

Franky Mangal 19/05/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

The King of Fighters is misschien wel de bekendste serie van SNK. De nieuwste telg in de serie, The King of Fighters XIV, verschijnt dit jaar nog en uitgever Deep Silver heeft bekendgemaakt de game uit te geven in Europa.

‘We zijn erg blij mee The King of Fighters aan ons portfolio toe te kunnen voegen. Om het volgende deel uit zo een iconische serie voor het eerst uit te kunnen brengen op PlayStation 4 is echt eem een en een verrijking voor het aanbod aan games van Deep Silver”, laat CEO Dr. Klemens Kundratitz weten.

The King of Fighters XIV geeft diverse vechtersbazen uit verschillende games de kans het tegen elkaar op te nemen in een 3-tegen-3 format. Zo zul je bekende personages tegen komen uit onder andere Art of Fighting en Fatal Fury. In totaal geeft SNK je de beschikking over 50 personages en zijn er diverse nieuwe moves toegevoegd. Een daarvan is de EX special move in de verbeterde MaX-modus en kun je diverse Super Special Moves aan elkaar linken om combo’s uit te voeren. Een ander verbeterpunt is de toegankelijkheid van de game. The King of Fighters staat erom bekend een hoge instapdrempel te hebben en daar heeft SNK nu iets op bedacht door middel van de RUSH-optie. Hiermee kunnen beginnende spelers met één knop combo’s aan elkaar linken.

The King of Fighters XIV verschijnt op 26 augustus exclusief voor PlayStation 4. Wat is jouw indruk van KOF XIV na het zien van de trailer? Deel het met ons in de comments!

Deep Silver geeft The King of Fighters XIV uit in Europa

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch