Menu Premium

Deep Silver gaat grote aankondiging doen op E3

Rik Koning 18/03/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het Duitse Deep Silver is tegenwoordig één van de grote jongens onder de game publishers te noemen. Na tientallen minder bekende games te hebben uitgebracht, scoorde het bedrijf in 2011 de eerste echte grote hit met Dead Island. In de jaren daarna wist het de rechten van onder andere Saints Row en Metro in handen te krijgen, waarna het enige tijd wat stiller is geweest vanuit Duitsland. Daar moet dit jaar verandering in komen en de E3 gaat daarin een belangrijke rol spelen!

Klemens Kundratitz – de CEO van Deep Silver – maakte vandaag namelijk in een interview bekend dat het bedrijf “een hele grote onthulling” in petto heeft voor de E3 dit jaar. “We hebben veel games waaraan gewerkt wordt en op de E3 zullen we onze volgende grote aankondiging doen,” zo verklaarde hij. Afgelopen week werd nog bekend dat de ontwikkeling van Dead Island 2 overgenomen was door de Britse studio Sumo Digital. Volgens geruchten moet deze game nog dit jaar uitkomen en in dat geval zou de grote aankondiging hier dus goed iets mee te maken hebben.

Toch zou het ook zomaar eens om een andere titel kunnen gaan. De laatste nieuwe delen van Saints Row en Metro kwamen uit in 2013 en er wordt momenteel ook al gewerkt aan Homefront: The Revolution en Mighty No. 9. Of zou het stiekem toch om een volledige nieuwe IP gaan? Op het antwoord zullen we nog even moeten wachten.

Bron: VG24/7

Deep Silver gaat grote aankondiging doen op E3

Deep Silver gaat grote aankondiging doen op E3

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch