Menu Premium
Loading...

Deep Down Trailer

Karim Shehata 01/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op de PlayStation 4-persconferentie van afgelopen februari gaf Capcom ons al een voorproefje van Deep Down. Lang wisten we niet wat we mochten verwachten van de game, simpelweg omdat de uitgever het destijds verzuimde om ons meer informatie van de game te geven. Nu lijkt het, door middel van de nieuwe Deep Down Trailer, allemaal wat duidelijker te worden.

Het lijkt hier namelijk te gaan om een MMORPG. Wanneer je de trailer bekijkt, zie je al snel dat Capcom Online Games bezig is met de ontwikkeling van de game, waardoor je er wel vanuit kunt gaan dat hier sprake is van een online RPG. Tot dusver is de game alleen aangekondigd voor de PlayStation 4, ware het niet dat de URL van de officiële website het woord ‘PC’ bevat. Het is in het geval van een MMO ook best aannemelijk, maar vooral bijna onvermijdelijk om ook met een PC-versie op de proppen te komen.

Deep Down maakt gebruik van de nieuwe next-gen-engine van Capcom: de Pantha Rhei-engine. Het enige wat dusver bekend is over Pantha Rhei is dat de gloednieuwe engine de mooiste en nieuwste graphics moet gaan bewerkstelligen, maar misschien is het nog wel interessanter dat de engine is ontwikkeld om de kosten van het ontwikkelingsproces te drukken. Daarnaast moet de engine de ontwikkelaar die aan de gang gaat met de Pantha Rhei-engine meer efficiëntie bieden tijdens het ontwikkelingsproces, waardoor de kwaliteit van de games die met de eerder genoemde engine worden gemaakt zeer hoog moeten gaan worden.

De volledige game wordt waarschijnlijk uit de doeken gedaan tijdens de Tokyo Game Show van dit jaar, die van 19 tot en met 22 september gehouden wordt. Aangezien dat nog een tijdje duurt, moeten we het tot die tijd doen met de Deep Down Trailer die vandaag is verschenen.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch