Menu Premium
Loading...

Deep Down PlayStation 4 Trailer

Gamekings Redactie 21/02/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Visueel moet dit toch een van de beste trailers zijn geweest bij de persconferentie van de PlayStation 4 onthulling vannacht. In hoeverre deze hoge visuele kwaliteit stand houdt wanneer we daadwerkelijk de PlayStation vast mogen houden, dat is nog even afwachten. Tot die tijd kun jij je vingers aflikken bij de Deep Down PlayStation 4 Trailer.

Voor de spelers van Skyrim moet deze trailer wat extra dimensie hebben. Na al die draken die geslacht zijn in Skyrim, kunnen PlayStation fans zich vast voorbereiden op het gevecht met nieuwe draken. Dus pak je harnas maar uit de kast en ga trainen met je zwaard, die van metaal dan wel natuurlijk, en bereid je voor. Het spektakel in de Deep Down PlayStation 4 Trailer is enorm. Visueel kun je uit je dak gaan. Skyrim zag er leuk uit, maar Deep Down gaat, zoals je mag verwachten van een next-gen game, daar met vlag en wimpel overheen. Natuurlijk zijn elementen als gameplay en sfeer ook bijzonder belangrijk, maar die zien we voorlopig nog even niet. Gelukkig is de trailer mooi genoeg om hem de rest van het jaar op repeat te houden. Ook het einde, wat nogal afwijkt van de rest van de trailer doet smachten naar meer. Kunnen we misschien op draken gaan jagen met alle vrienden? Is dat iets waar jullie naar uit kijken of ga je uiteindelijk toch liever in je eentje het gevecht aan met draken en wie weet wat er nog meer voor gespuis rond loopt in de Deep Down wereld.

Omdat we er geen genoeg van kunnen krijgen, kijken we nog maar eens naar de Deep Down PlayStation 4 Trailer! Oke oke, nog eens. Ach fuck it, we blijven hem kijken! Heb je hem nog niet gezien of wil je het gewoon, net als ons, nog honderd keer zien? Check dan snel de Deep Down PlayStation 4 Trailer!Deep Down PlayStation 4 Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch