Menu Premium
Loading...

Deel vanaf 26 juli rake klappen uit met Juri in Street Fighter 5

Samuel Boyd 22/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Street Fighter 5 krijgt sinds de release regelmatig nieuwe characters via updates. Vandaag is de eer aan Juri, een Taekwondo expert, die in een nieuwe trailer haar verse moves toont. Vanaf 26 juli kunnen gamers aan de slag met Juri in Street Fighter 5.

Juri is een S.I.N.-agent die voor het eerst geïntroduceerd werd in Street Fighter 4. S.I.N. is de wapendivisie van de criminele superorganisatie Shadaloo, wat deels haar agressieve vechtstijl verklaard. Deze bad-ass chick wordt door Capcom omschreven als een sadist die van geweld houdt en graag speelt met haar prooien. In de bovenstaande trailer is deze snelle en agressieve vechtstijl goed te zien.

Juri is te koop tegen keiharde centen, maar is ook vrij te spelen met Fight Money, wat ingame kan worden verdient. Samen met de release van Juri, komen op 26 juli haar Story Mode en Premium Battle skins uit. Plaatjes van deze skins zijn te checken via de bronvermelding.

Eerder zijn voor Street Fighter 5 Alex, Guile en Ibuki uitgekomen. Met de komst van Juri blijven er nog twee characters over, Balrog en Urien. Wanneer we deze precies kunnen verwachten, blijft helaas voorlopig nog onbekend.

Vind jij Juri een vette character, of verwacht jij meer van Balrog en Urien? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Eurogamer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch