Menu Premium

Death Stranding’s personage Heartman sterft zo’n 60 keer per dag

Hylke Haagsma 23/07/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hideo Kojima en Nicolas Winding Refn waren aanwezig op de San Diego Comic Con afgelopen weekend. Helaas kregen we geen nieuwe trailer of gameplay maar wel hebben ze gepraat over Death Stranding. Een game waar we natuurlijk heel erg op zitten te wachten!

Heartman sterft zo’n 60 keer per dag

Zo is daar ook eindelijk wat nieuwe informatie over Refn’s personage Heartman. Een personage dat voor het eerst werd onthuld in Death Stranding’s releasdate trailer die maar liefst acht minuten duurde. ( hieronder te bekijken)

 

Heartman heeft een nogal “uniek” hart, dat elke 21 minuten stopt met kloppen. Hij is aangesloten op een AED en houdt zich onder andere bezig met muziek en films die binnen die 21 minuten passen. Wanneer hij dood gaat dan brengt hij drie minuten aan de “andere kant” door, op zoek naar zijn familie. Vervolgens wordt hij weer opgewekt. Heartman sterft zo’n schappelijke 60 keer per dag. Wow, dat klinkt behoorlijk mysterieus en vaag, zoals we van Death Stranding gewend zijn. Maar wat klinkt het vet! Zou de “andere kant” ook te zien zijn geweest in de trailer en gaan we er zelf ook naartoe? De toekomst zal het ons leren.

Tijdens het panel besprak Kojima ook hoe hij contact opnam met Refn omdat hij fan was van zijn films, vooral van Valhalla Rising en Drive, maar ook omdat hij Mads Mikkelsen wilde ontmoeten, die ook een grote rol zal spelen als het personage van Cliff in Death Stranding. Ook vertelde Kojima dat Keanu Reeves hem werd getipt, maar hij wou toch erg graag voor Mads Mikkelsen gaan.

Hebben jullie ook zo’n zin in Death Stranding? Vanaf november kunnen we eindelijk los in de wondere wereld van Hideo Kojima! Geniet in de tussentijd nog even van de mysterieuze trailer hieronder en probeer nog maar eens wat duidelijkheid te verkrijgen tussen alle vage shit! Laten we hopen op gameplaytrailers op de korte termijn…

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch