Menu Premium

Death Stranding is een open wereld actiegame

Karim Shehata 13/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Toen Hideo Kojima tijdens de E3 op het podium van Sony verscheen om Death Stranding te laten zien, was de hele wereld weggeblazen. In de weken en maanden daarna liet Hideo Kojima het niet na om vaker over zijn game te praten en dit deed hij ook eerder vanmorgen, tijdens de Sony persconferentie op de Tokyo Game Show.

Hideo Kojima verscheen op het podiium, om te vertellen dat Death Stranding een open wereld actiegame is. “Je kunt het verhaal tegelijkertijd beleven,” aldus de geestelijk vader achter de Metal Gear-franchise. Hij voegde hieraan toe dat er ook online elementen in Death Stranding zitten.

Ook vertelde hij dat het team achter Death Stranding nu ook daadwerkelijk een kantoor heeft en dat de game een engine heeft. Volgens geruchten in de wandelgangen gebruikt de game dezelfde engine als die van Dreams, een game van Sony-studio Media Molecule, maar dit is natuurlijk nog niet helemaal zeker.

Hij toonde ook een afbeelding, die boven dit bericht te bekijken is. Het lijkt erop dat we op de afbeelding in een volgorde van links naar rechts Guillhermo del Toro, Norman Reedus en Hideo Kojima zien. Wie die laatste guy is, weten we echt niet. Heb jij wellicht een idee?

Wanneer Death Stranding uitkomt is geheel onduidelijk. De game moet gaan verschijnen op de PlayStation 4.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch