Menu Premium

Death Stranding deelt thema’s met Spider-Man: Into the Spider-Verse

Hylke Haagsma 05/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hideo Kojima heeft in een Tweet aangegeven dat het thema van Into the Spider Verse overeenkomt met het thema van Death Stranding + Metal Gear Solid 5. Uuuuhm wacht wat?!

Een vage uitspraak over een vage game

We weten natuurlijk nog ontzettend weinig over de game. Want waar gaat de game nou eigenlijk echt over? En waar zou de gameplay uit gaan bestaan behalve rondlopen? Hideo Kojima is een enorme filmfanaat en gaf in een Tweet zijn waardering voor Spider-Man: Intro the Spider-Verse. Hij noemde het een “masterpiece” In de laatste zin van zijn Tweet zei Kojima achter iets waar veel mensen de nodige vraagtekens bij stellen.. “The theme is like TPP+DS”.

DS staat voor Death Stranding in deze Tweet en TPP voor Metal Gear Solid: The Phantom Pain. Maar hoe hebben deze games iets gemeen met de Spider-Verse film? Bedoelt hij met “thema” iets zoals de art stijl of bedoelt hij er iets anders mee? Het thema van Spider Man: Intro the Spider-Verse kan ook betekenen het verhaal waarbij identiteit en opgroeien belangrijk aspecten zijn. Dit is iets wat mogelijk ook in TPP en DS naar voren komt. Worden we iets wijzer van deze Tweet? Komen we door deze Tweet iets nieuws te weten over Death Stranding? Het blijft gissen.

Kijken jullie uit naar de game? Gaat het volgens jullie een meesterwerk worden? Of vinden jullie deze game te vaag en laten jullie het daarom aan je voorbij gaan? De toekomst zal uitwijzen hoe de game zal gaan zijn. Op de E3 gaan we in ieder geval niets van de exclusive voor de PlayStation zien. Sony is namelijk niet aanwezig op de E3 dit jaar. Drop vooral even in de comments of je zin hebt om de game te spelen en wat je van deze cryptische Tweet vind. Kun jij er iets van duidelijkheid achter vinden?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch