Menu Premium

Dear Esther deze zomer naar PlayStation 4 en Xbox One

Duncan Israel 06/04/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dear Esther kwam in 2012 uit voor de PC en zal nu eindelijk haar debuut op de console zien. De game komt namelijk deze zomer naar de PlayStation 4 en Xbox One. Dit heeft ontwikkelaar The Chinese Room bekendgemaakt.

De game, die enkel bestaat uit het volgen van een verhaal door middel van het lopen door verschillende gebieden, is destijds genomineerd voor verschillende prijzen en heeft een behoorlijke indruk achtergelaten. Deze zomer komt er dus een versie naar de console, maar die is natuurlijk iets anders dan de PC-versie. Zo zal de game er grafisch beter uitzien en is de manier waarop de game gespeeld wordt ook aangepast. Dit is gedaan zodat Dear Esther beter in de smaak zou moeten vallen bij de console-gamer. Daarnaast bevat de console-versie ook een Director’s Commentary-modus, waarbij je door het verhaal wordt geleid door de makers met interessante  feitjes over de game.

De spirituele opvolger van Everybody’s Gone To The Rapture komt deze zomer naar PlayStation 4 en Xbox One, laat in de comments achter of je deze game gaat spelen!

Dear Esther deze zomer naar PlayStation 4 en Xbox One

Dear Esther deze zomer naar PlayStation 4 en Xbox One

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch