Menu Premium

Deadpool is terug op Steam

Gamekings Redactie 16/07/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

In 2016 verschijnt Marvel-antiheld Deadpool op het witte doek, terwijl de actie-game Deadpool inmiddels opnieuw is opgedoken op Steam. In 2013 werd deze game namelijk van Steam, PSN en Xbox Live afgehaald. Hierdoor konden veel gamers deze game niet meer digitaal bemachtigen. Het feit dat de game plotseling verdween, had onder andere te maken met kwesties rondom de licentie.

Deadpool is een game vol met grofgebekte humor, actie en bijzondere scenes. Deze humor komt onder andere tot zijn recht dankzij de voice acting van Nolan North. Zoals je al eerder hebt kunnen lezen, komt de film in 2016 uit. Speculatie wijst uit dat dit een reden kan zijn dat deze game terug is gekomen op Steam.

Vooralsnog is deze game alleen op het virtuele platform van Valve teruggekomen. Het is op dit moment onbekend of deze titel ook beschikbaar komt op de digitale platformen van de consoles. De game was toen deze uitkwam beschikbaar op PlayStation 3, Xbox 360 en PC.

Nu zijn we erg benieuwd of jij deze game in 2013 al hebt kunnen spelen. Ben je tevreden dat de game opnieuw beschikbaar is op Steam of wacht je op een ander platform? Laat het ons weten in de comments!

Bron: GameInformer

Deadpool is terug op Steam

Deadpool is terug op Steam

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch