Menu Premium
Loading...

Dead Space 3 Better with Kinect Trailer

Gamekings Redactie 07/01/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wie wil er nou geen survival horror game spelen met Kinect? De developper Visceral Games van Dead Space 3 denkt in ieder geval dat er veel vraag naar is en laat de Kinect functionaliteit van hun game zien in de Dead Space 3 Better with Kinect Trailer.

De trailer toont ons de allereerste Kinect mogelijkheden die Dead Space 3 gaat ondersteunen. Hiermee doelen ze vooral op voice commands. Het is nu zelfs mogelijk om in de co-op mode je stem te gebruiken. Dus al zeg je bijvoorbeeld “Hey man quick heal!” tegen je Xbox, dan wordt daadwerkelijk de quick heal gebruikt. Ook kun je “give partner ammo”, “revive partner” of “use stasis” schreeuwen voor de bijbehorende actie, en dat allemaal terwijl je naast je vriend op de bank zit. Daarnaast maakt het niet uit of je met een zwaar dialect spreekt, want de Kinect vangt het allemaal op.

Ook de vele fans van de serie die ze hebben ondervraagd na een uitgebreide speelsessie zijn zeer blij met de Kinect functionaliteit. Volgens hen bespaart het een hoop tijd, waardoor je eigenlijk niet zonder Kinect wilt spelen. In de trailer is voornamelijk Steve Papoutsis (de executive producer) aan het woord. Met een vleugje humor maakt hij duidelijk wat de extra functionaliteit van Dead Space 3 nou precies inhoudt.

Of het daadwerkelijk allemaal zo mooi is als het klinkt, kun je nu zelf checken in de Dead Space 3 Better with Kinect Trailer. Op 8 februari verschijnt Dead Space 3 al voor de Xbox 360, PlayStation 3 en PC.

Dead Space 3 Better with Kinect Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch