Menu Premium

Dead Rising 4 verkoopt beter dan The Last Guardian

Maarten van Steijn 12/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dead Rising 4 verkoopt beter dan The Last Guardian. Alhoewel The Last Guardian 10 jaar in de maak was, of eerder op stand by, zoals Jelle, Emiel en Boris in deze Premium discussie aankaarten – is de game minder verkocht dan Dead Rising 4 op de Launch Day alleen al. De verkoopcijfers gelden alleen voor de fysieke kopietjes in Groot-Brittannië, maar geven desondanks een goed beeld van de eerste verkopen van beide games.

De twee games zijn console exclusives, Dead Rising 4 is een exclusive voor de Xbox One en PC en The Last Guardian voor de PlayStation 4. Hoewel de hype groot was, liet The Last Guardian wat betreft gameplay op sommige vlakken wat te wensen over, al is de game desondanks toch vrij goed ontvangen.

Dead Rising 4 heeft niet alleen op de launch day beter verkocht dan The Last Guardian: in de eerste week van The Last Guardian is deze game al minder verkocht dan Dead Rising 4 op de eerste dag van release! Tot heden zijn er hier alleen nog geen specifieke cijfers voor. Wel heeft The Last Guardian in zijn eerste week een hoger verkoopcijfer bereikt dan Ico en Shadow of the Colossus in hun eerste week, de twee eerdere games van developer Fumito Ueda.

Had jij verwacht dat The Last Guardian relatief mindere verkoopcijfers zou overleggen ten opzichte van de exclusive van Xbox One? Ga jij de game voor alsnog binnenharken? Laat het weten in de reacties!

Bron: Eurogamer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch