Menu Premium

Dead Rising 3’s world map onthuld

Gamekings Redactie 11/09/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ontwikkelaar Capcom Vancouver is van plan groots uit te pakken met Dead Rising 3. De eerste twee delen in de franchise werden goed ontvangen en met dit derde deel is het de bedoeling een nog groter publiek te bereiken. Over groter gesproken, vandaag is Dead Rising 3’s world map onthuld en deze blijkt een flink stuk groter te zijn dan Dead Rising en Dead Rising 2 bij elkaar.

Eén van de voordelen van de overstap naar de next-gen consoles is dat er technisch veel meer mogelijk is dan op de huidige generatie. Natuurlijk lopen PC-games altijd voor, maar omdat de grootste markt toch echt op de PlayStation 3 en Xbox 360 te vinden is, worden de meeste games daarvoor ontwikkeld. Zo ook de Dead Rising-serie. Deze begon als een Xbox 360-exclusive, totdat het tweede deel ook op de PlayStation 3 verscheen. Nu met het derde deel in zicht, weten we dat de franchise weer terug gaat naar zijn roots. Dead Rising 3 is, zoals je waarschijnlijk al wist, alleen op Microsoft’s aankomende console te spelen en het lijkt erop dat de game niet op de PlayStation 4 verschijnt.

Vandaag is dan ook onthuld wat de overstap van de current-gen consoles naar de Xbox One gaat betekenen voor de Dead Rising-serie. In een artikel dat The Financial Post had over Dead Rising 3, is namelijk ook een afbeelding laten zien waarop de world map van de game te zien is. Op zichzelf zegt dat natuurlijk vrij weinig, behalve wanneer je ernaast kijkt en ziet dat ook de world maps van Dead Rising en Dead Rising 2 weergeven zijn. Dat scheelt toch aardig in grootte!

Of het immense verschil in grootte ook betekent dat het immens gaat verschillen in hoeveel plezier je met de game gaat beleven, weten we pas wanneer de game uitkomt. Dat gebeurt wereldwijd op 22 november voor de Xbox One. Wij moeten uiteraard wachten totdat de next-gen console van Microsoft in ons eigen land verschijnt.

Dead Rising 3's world map onthuld

Dead Rising 3’s world map onthuld

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch