Menu Premium
Loading...

Dead Rising 3 Snowflakes Launch Trailer

Gamekings Redactie 19/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze maand is dé maand van de next-gen consoles. Terwijl wij moeten wachten tot ergens in 2014, kunnen ze aan de andere kant van de wereld, in de Verenigde Staten wel te verstaan, over drie dagen aan de slag met de Xbox One. Dat terwijl de PlayStation 4 daar al in de winkels ligt en eind deze maand ook bij ons. Eén van de titels die waarschijnlijk door veel aankomende Xbox One-bezitters in huis gaat gehaald worden, is sowieso Dead Rising 3. Deze game komt natuurlijk ook gelijk uit met de console en dat wordt gevierd met de Dead Rising 3 Snowflakes Launch Trailer.

We kunnen lang en breed lullen, maar de titels die uitkomen bij de lancering van de Xbox One zijn een mooie collectie. Zo komt de console met een racegame, verschillende first-person shooters en games als Ryse: Son of Rome en Dead Rising 3. Deze laatste titel trok al vanaf het moment dat ‘ie aangekondigd werd veel aandacht, want op grote schaal zombies kapot meppen is blijkbaar nog steeds populair.

Dat is namelijk waar Dead Rising 3 om draait: het zoveel mogelijk naar de vernieling slaan van zombies. Je speelt namelijk met Nick Ramos, in de fictieve stad Los Perdidos. Deze hele stad is bezaaid met zombies en je enige doel is overleven. Zoals we van zombies gewend zijn, willen ze maar al te graag proeven of mensenvlees een lekkere snack is. Vandaar dat je dan ook de meest creatieve wapens in elkaar moet zetten om daar een stokje voor te steken.

In ons eigen Nederland is het nog even wachten, maar in de Verenigde Staten kunnen ze vanaf de tweeëntwintigste aanstaande aan de slag met Dead Rising 3. Ben je benieuwd of deze game wat gaat worden? Check hier de Dead Rising 3 Snowflakes Launch Trailer!

Dead Rising 3 Snowflakes Launch Trailer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch