Menu Premium

Dead Rising 3 heeft 6 tot 10 verschillende eindes

Gamekings Redactie 06/09/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als je niet kunt wachten op de next-gen consoles én een groot zombie-liefhebber bent, dan is er maar één game waar je waarschijnlijk alles van wilt weten: Dead Rising 3. We moeten hier in Nederland nog even wachten voordat we met z’n allen deze exclusieve Xbox One-titel kunnen spelen, maar het lijkt erop dat dit het waard gaat zijn voor de fans. De game is wordt nóg uitgebreider dan zijn voorgangers en ook qua verhaal is er het een en ander toegevoegd. Dead Rising 3 heeft 6 tot 10 verschillende eindes, waardoor je de game op verschillende manieren uit kunt spelen.

Ook de vorige Dead Rising-delen hadden verschillende eindes waar je naartoe kon spelen. Dit had natuurlijk te maken met het feit dat je zelf kon kiezen welke missies je ging doen, waardoor het einde waar je terecht kwam compleet aan jezelf lag. Deze trend wordt doorgezet naar het derde deel, waardoor het fans reden geeft om de game vaker te spelen. Op zich is dat geen slecht idee, want daardoor wordt een game alleen maar meer je geld waard. De vorige twee delen in de Dead Rising-serie bestonden uit hoofdstukken die verdeeld waren in dagen, waardoor je ook tijdgebonden aan het spelen was. Nadat de laatste dag voorbij was, hield ook het verhaal ermee op en dat is nu veranderd. Op het moment dat je de juiste verhaalkeuzes maakt, kan het zijn dat het niet ophoudt na de laatste dag, waardoor de tijdlijn alleen maar langer wordt.

Dit alles kwam naar voren in een interview dat Mike Jones gaf aan OXM. Hij vertelde ook meer over wat we kunnen verwachten van het zelf maken van wapens en het beter maken van het personage, Nick. Zo is het mogelijk om door middel van attribuut-punten zelf te bepalen waar Nick beter in moet worden. Wat wapens betreft, bevestigde Jones dat je alles kunt maken wat je wilt. Volgens hem is namelijk alles dat je op je pad vindt te combineren met wat je al bij je draagt.

Dead Rising 3 ligt wereldwijd op 22 november in de winkels voor de Xbox One. Wanneer de game hier uitkomt, is afhankelijk van wanneer de next-gen console beschikbaar wordt voor ons kikkerlandje.

Dead Rising 3 heeft 6 tot 10 verschillende eindes

Dead Rising 3 heeft 6 tot 10 verschillende eindes

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch