Menu Premium
Loading...

Dead Rising 3 Gamescom 2013 Cinematic Trailer

Karim Shehata 21/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Met Dead Rising 3 ontwikkelt Capcom op dit moment een exclusieve zombie-game voor de Xbox One. De game verschijnt in november aanstaande, in de landen waar de Xbox One in dezelfde maand ook nog verschijnt. Zoals bij iedereen inmiddels wel bekend is, verschijnt het vlaggenschip van Microsoft bij ons niet meer dit jaar en dus moeten wij even wachten met het spelen van Dead Rising 3. Dit neemt niet weg dat de Dead Rising 3 Gamescom 2013 Cinematic Trailer zeker even het checken waard is.

We zien namelijk een toch wel typisch Dead Rising-beeld terug in deze Cinematic Trailer van de game. Voor degene die de eerdere games in de franchise gespeeld of in ieder geval gezien hebben, weten hoe Capcom je altijd het gevoel geeft dat je eigenlijk nergens meer heen kunt, want je staat compleet ingesloten door honderden zombies. Vooral op de next-gen, in dit geval de Xbox One, lijken er nog meer zombies op je scherm te kunnen verschijnen. Overigens moeten we natuurlijk niet uitgaan van de Dead Rising 3 Gamescom 2013 Cinematic Trailer, want het is natuurlijk geen gameplay-footage die we in deze trailer te zien krijgen.

Wel zien we de gekste wapens en zelfs voertuigen te voorschijn komen in de game, iets waar de Dead Rising-franchise natuurlijk om bekend staat. Ook zie je in de trailer dat er op een gegeven moment met z’n tweeën op pad wordt gegaan, wat misschien kan uitwijzen dat de game een cöop-modus bevat. Er kan dus genoeg gespeculeerd worden, maar wat eigenlijk veel belangrijker is, is dat er een nieuwe trailer van deze zombie-game is verschenen en wel de Dead Rising 3 Gamescom 2013 Cinematic Trailer!

Dead Rising 3 Gamescom 2013 Cinematic Trailer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch