Menu Premium
Loading...

Dead Rising 3 E3 2013 trailer

Gamekings Redactie 12/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dead Rising kennen we natuurlijk allemaal al wel. Een overdreven zombie-slash game waar je het opneemt tegen hordes zombies in je eentje en je van bijna alles gebruik kunt maken om deze zombies een kopje kleiner te maken. Van cirkelzagen tot golfclubs en hamers, noem het maar op. Te zien aan de Dead Rising 3 E3 2013 trailer is dat het bij deze game niets anders. Wat we hebben kunnen zien is de cirkelzaag-met-moker-combinatie. Het lijkt er op dat je je wapens dus ook deze keer kunt combineren om nog dodelijkere wapens te creëren. Daarnaast lijken er tweemaal zoveel zombies te bestaan die jou allemaal aan stukken willen trekken.

Het eerst deel van Dead Rising kwam in 2006 in de winkels en was voor velen een verfrissende, toffe game. Het speelde zich af in een winkelcentrum welke overspoeld werd door zombies. Het was aan jou om als Frank West zoveel mogelijk overlevenden te helpen in dit winkelcentrum. Dit kon je doen door de voorwerpen vanuit het winkelcentrum op te pakken en deze te gebruiken om zombies af te maken. Boormachines, plastic zwaarden, heggenscharen, planken, niets was te gek.

Dit keer kunnen we dus meer zombies verwachten, hardere actie, een groter arsenaal aan wapens die je ook nog eens kunt samenvoegen en een grotere wereld. Die zombies mogen wat ons betreft wel komen!

Dead Rising 3 E3 2013 trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch