Menu Premium

Dead Island: Riptide wordt een volledig nieuwe game

Gamekings Redactie 11/06/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ben je bang dat de sequel op Dead Island een herhalingsoefening wordt? Geen zorgen. Ontwikkelaar Deep Silver belooft ons namelijk een compleet nieuwe ervaring voor te schotelen op het eiland der doden.

Aubrey Norris, manager van marketing en public relations bij Deep Silver, heeft bevestigd dat Dead Island: Riptide daadwerkelijk een volledig nieuwe game gaat worden. De man werd eerder gevraagd of we met de titel een frisse productie zouden krijgen, dan wel een soort Dead Rising 2: Off the Record tafereel. Laatstgenoemde blijkt dus niet het geval te zijn. “Het is een nieuwe game, geen remake,” bevestigde Norris.

Ook liet Aubrey weten dat de game voor iets minder centen, dan we van consolegames gewend zijn, in de winkels gaat liggen. “Het is het einde van een console-cyclus en we denken dat (onze) prijs daarom veel logischer is,” aldus de manager.

Zon, zee, strand en een schijtlading aan zombies op een eiland waar je, met een grote verscheidenheid aan wapens, flink kan gaan huishouden. Ja, Dead Island: Riptide wordt gegarandeerd als vanouds hakken met een gigantische smile op je smoel. Ik heb er zin in.

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch