Menu Premium
Loading...

Dead Island 2 Sunshine and Slaughter Gameplay Trailer

Franky Mangal 11/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

In 2011 verscheen Dead Island vanuit het niets op het toneel en groeide uit tot een enorm succes. In de game nam je het samen met een aantal vrienden op tegen hordes zombies. Op de Gamescom die deze week van start gaat, krijgen we dan eindelijk meer te weten over het vervolg: Dead Island 2. De eerste beelden zijn inmiddels vrijgegeven met de Dead Island 2 Sunshine and Slaughter Gameplay Trailer.

Dead Island 2 speelt zich af vlak na de gebeurtenissen uit Dead Island en Escape Dead Island en wordt ditmaal ontwikkeld door Yager Development, die onder andere verantwoordelijk zijn voor Spec Ops: The Line, en dus niet meer door het Poolse Techland die de eerste game hebben ontwikkeld. Dead Island 2 speelt zich af in het zonovergoten Californië tijdens de nasleep van een grote zombie-uitbraak. Je kruipt in de huid van een van de vier hoofdrolspelers, waarvan op dit moment alleen Ryan nog bekend is gemaakt. De nadruk in de game zal ook dit keer  liggen op melee combat, waarbij je met een groot arsenaal aan wapens de zombies te lijf kunt gaan. Behalve de vele wapens krijg je ook de beschikking over diverse voertuigen, en je kunt alles naar hartenlust en eigen smaak aanpassen en upgraden.

Op de Gamescom 2014 zal Dead Island 2 voor het eerst speelbaar zijn en dan zullen we ook veel meer te weten komen over de game. Dead Island 2 komt uit voor de PlayStation 4, de Xbox One en de PC. De releasedatum staat op voorjaar 2015, dat duurt dus nog even, maar de trailer geeft een prima eerste indruk waar we even mee vooruit kunnen.

Dead Island 2 Sunshine And Slaughter Gameplay Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch