Menu Premium

De Xbox One-versie van Firewatch is last minute uitgesteld in Europa

Sjaak Verbon 22/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Firewatch kwam gisteren uit in Amerika op de Xbox One, eigenlijk had de game ook gelijk in de Europese store moeten staan. Echter is de Xbox One-versie van Firewatch is last minute uitgesteld. Vanwege een probleem met de leeftijdsclassificatie komt de game nu op 30 september uit in Europa.

Firewatch krijgt op de Xbox One een nieuwe free-roam modus die in de komende weken ook zou worden toegevoegd aan de PlayStation 4 en PC-versies van de game. Ontwikkelaar Campo Santa laat op hun website het volgende weten over de free-roam mode:

Furthermore, we’re going to be rolling out a free-roam mode to all customers, beginning with Xbox One. In free roam, you’ll be able to live in the Shoshone with a full day/night cycle and explore with a few hidden secrets.

Firewatch speelt zich af in het Amerika van 1989 in de staat Wyoming. Jij speelt met het personage Henry, die een eigen brandtoren heeft en in het bezit is van een portofoon. Het verhaal begint met een zoektocht wanneer Henry een geheimzinnig figuur in de verte ontdekt. In deze game kan jij tijdens je zoektocht communiceren met Delilah door middel van de desbetreffende portofoon. De keuzes die jij maakt als speler zullen een impact hebben op de relatie die jij hebt met haar.

Vind jij het jammer dat Firewatch voor de Xbox One is uitgesteld, of kan jij nog wel wachten tot 30 september? Laat het hieronder weten in de comments!

Bron: Eurogamer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch