Menu Premium

De Xbox Holiday Update rolt nu uit naar je Xbox One

Bas Boudewijn 11/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Morgen komt Sinterklaas aan in ons land, de bomen zijn inmiddels een stuk leger dan ze vorige week waren en je kunt nog nieteens je deur uit lopen of iedereen heeft al de neiging te vertellen hoe ongelooflijk koud het is. Daarom is het redelijk logisch te noemen dat ook je Xbox in de eindejaarssferen terecht is gekomen, met de Xbox Holiday Update!

Als je deel uitmaakt van het Xbox Preview-programma kan het best zijn dat veel van de nieuwe features in de Xbox Holiday Update al lang niet meer nieuw zijn voor je, want al sinds september is de update uit te testen voor Xbox Preview-leden. Als je geen Preview-lid bent, zijn Groepsberichten, Emoji en Clubs zijn vanaf vandaag beschikbaar op jouw Xbox One en Windows 10 PC.

De nieuwe Holiday Update draait dit jaar voornamelijk om de connectiviteit tussen jou, je vrienden en communities. Zo wordt het makkelijker om jezelf te vergelijken met vrienden, omdat jullie gamerscore aan het eind van elke maand tegelijk zal worden gereset op de gamerscore leaderboards. Ook kun je nu zelf clubs creëren en joinen om nog beter in contact te komen met mensen die dezelfde games, films, series of boeken willen checken. Je kunt samen op jacht gaan naar die ene ‘rare achievement’ of jouw competitieve scores delen en andere spelers uitdagen.

Kun jij ook niet wachten om een club op te richten voor jouw favoriete wapen in Call Of Duty of die ene perfect vormgegeven NPC in Gears Of War? Of heb je al een heel ander idee waarvoor jij die clubs zou willen gebruiken? Laat het ons even weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch